ZAPROSZENIA - NA WYCIECZKI i nie tylko...

ZAPROSZENIA

Akcja promocyjna DOMS na 40 lat Solidarności

Regulamin

Z okazji 40-lecia NSZZ "Solidarność" Spółka DOMS zorganizowała akcję promocyjną dla Członków Związku.

Każdy Członek NSZZ "Solidarność" otrzyma bon upoważniający do rabatu 200 zł na usługi noclegu, wyżywienia oraz zabiegi w Centrum Odnowy Biologicznej do realizacji w ośrodkach należących do DOMS Sp. z o.o.:

- Ośrodek Konferencyjno - Wypoczynkowy HYRNY w Zakopanem, ul. Piłsudskiego 20, www.hyrny.pl
- Willa Sienkiewiczówka w Zakopanem, ul. Zamoyskiego 21, www.willasienkiewiczowka.pl
- Ośrodek Konferencyjno - Wypoczynkowy ZIEMOWIT w Jarnołtówku 204, www.osrodekziemowit.pl
- Ośrodek Konferencyjno - Wypoczynkowy Savoy w Spale, domy Savoy i Żbik, ul. Mościckiego 19, www.savoy.com.pl

Bony można wykorzystać w terminie od 1 sierpnia 2020 r. do 31 lipca 2021 r.

Osoby posiadające elektroniczną legitymację związkową po okazaniu jej w recepcji w dniu przyjazdu otrzymują dodatkowo 10 % rabatu. Rabat przyznawany jest na usługi DOMS dla właściciela elektronicznej legitymacji NSZZ "Solidarność". Rabatu nie otrzymują osoby towarzyszące, chyba że posiadają własną elektroniczną legitymację NSZZ "Solidarność". Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja (min. 3 dni).

Członkom Międzyzakładowej Organizacji Związkowej NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza bony dystrybuowane są przez Przewodniczących poszczególnych Komisji Zakładowych/Biur/Spółek.

Więcej w
Regulaminie dostępnym na naszej stronie internetowej.

.

BILETY / KARNETY

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza
przy współpracy z kinem "Helios" centrum filmowe zaprasza Członków Związku
DO KINA NA DOWOLNIE WYBRANY SEANS

KARNET CENA 11

uprawnia do wejścia na filmy w technologii 2D i 3D

bilety do nabycia w sekretariacie związku - budynek DAMM 4, pok. nr 6, tel. 61-05

zaprasza Członków Związku na BASEN
"NEMO - WODNY ŚWIAT"

Koszt biletu - 7 zł.

Biletu do nabycia w sekretariacie Związku - budynek DAMM 4, pok. 7, tel. 61-05.

posiada dla Członków Związku bilety do
Amerykanskiego Parku Rozrywki TWINPIGS

Koszt jednorazowego biletu - 23 zł. Dla dzieci do 100 cm wzrostu - cena biletu wynosi 15 zł, takie bilety można zakupić w kasach biletowych Twinpigs.

Twinpigs to pierwszy w Polsce Park Rozrywki czerpiący garściami z amerykańskich klasyków. Ponad 10 hektarów miasteczka podzielono na tematyczne strefy nawiązujące do historii i kultury zza oceanu. Odkrywanie Ameryki rozpoczyna się wraz z Kolumbem przy wejściu, dalej na Gości czeka m.in. hawajska plaża, stacja kosmiczna i meksykańska hacjenda. Przetestuj ponad 50 atrakcji!

Karnety i bilety oraz szczegółowe informacje dostępne są w sekretariacie Związku - budynek DAMM 4, pok nr 7, tel. 61-05.

Godziny otwarcia prezentują się następująco:

CZERWIEC (Od 1 czerwca do 25 czerwca): Czw-Pt: 09:00 - 15:00

Sob-nd: 10:00 - 18:00

CZERWIEC (Od 26 czerwca do 30 czerwca): Wt-Pt: 10:00 - 18:00

Sob-Nd: 10:00 - 18:00

LIPIEC/SIERPIEŃ: Wt-Nd: 10:00 - 18:00

WRZESIEŃ/PAŹDZIERNIK: Sob-Nd: 10:00 - 18:00

posiada dla Członków Związku bilety do
parku rozrywki ENERGYLANDIA

Koszt jednorazowego biletu: normalny (od 12 lat) - 110 zł; ulgowy - 70 zł; dzieci od 1 roku do 3 lat - 1 zł.

Dystrybucja biletów odbywa się "na zamówienie" do 12 lipca 2021r. godz. 10.00 - zainteresowani Członkowie Związku muszą zgłosić chęć nabycia oraz wpłacić równowartość zamówionych biletów w sekretariacie Związku budynek DAMM 4, pok. nr 7, tel. 61-05. O terminie odbioru biletów zostaną poinformowani.

Szczegółowe informacje dostępne są w sekretariacie Związku - budynek DAMM 4, pok nr 7, tel. 61-05.

OFERTA DLA CZŁONKÓW ZWIĄZKU

Upust podczas zwiedzania "Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza w Zabrzu"

ZOBACZ PEŁNĄ OFERTĘ

Zapraszamy Państwa do Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza w Zabrzu - największego kompleksu turystycznego związanego z dziedzictwem pogórniczym w Polsce. Łączy on w sobie zrewitalizowaną infrastrukturę naziemną skupioną wokół dwóch szybów kopalnianych wraz z siecią udostępnionych turystom podziemnych wyrobisk. Odwiedzający mogą wybierać spośród kilku wariantów tras turystycznych obejmujących łącznie 5 km długości, dostępnych zarówno dla dorosłych, jak i dzieci.
Na miejscu czeka na Państwa pełna infrastruktura turystyczna: parkingi, punkty informacyjne oraz Bistro Łańcuszkowa przy ul. Wolności 410.

Zniżka 15% liczona od regularnych cen Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza zostanie udzielona każdemu, kto przy kasach okaże swoją legitymację Członka Solidarności oraz wszystkim osobom, które będą mu towarzyszyć podczas wycieczki.

Przypominamy, iż zniżki 15% dla Członków Solidarności obowiązują również w Kopalni Guido - trasy: Turystyczna, Wodna i Rodzinna.