ZAPROSZENIA - NA WYCIECZKI i nie tylko...

ZAPROSZENIA

Biuro Podróży Partner Sp. z o. o. zaprasza: KARPACZ - ANDRZEJKI

29.11-01.12.2019

Karpacz miejscowość turystyczno-wypoczynkowa w Karkonoszach, położona u podnóża nawyższego szczytu Sudetów Śnieżką, nad rzeką Łomnicą; granice miasta obejmują także najwyższą partię Karkonoszy ze Śnieżką (1.603 m n.p.m.). Główna ulica o siedmiu kilometrach długości, ciągnie się serpentynami przez całą miejscowość.

Zakwaterowanie: Pensjonat*** KARKONOSKI SPA położony blisko wszystkich szlaków turystycznych i wyciągów narciarskich. Obiekt dysponuje komfortowo wyposażonymi pokojami. Pokoje: 2 i 3 osobowe standard wyposażone w TV Sat, telewizor, radio, Internet Wi-Fi oraz łazienkę. Na terenie obiektu: bezpłatny Internet Wi-Fi, restauracja, bilard, strefa relaksu SPA: jacuzzi, sauna fińska, sauna parowa, tężnia solankowa, gabinet masażu, zabiegi kosmetyczne, sala zabaw dla dzieci, ogród z placem zabaw dla dzieci, letni taras.

Wyżywienie: śniadanie - bufet szwedzki, obiadokolacja - bufet szwedzki.

Program wycieczki: Piątek, 29.11 - wyjazd godz. 10.00 przejazd do Karpacza, zakwaterowanie , obiadokolacja , czas wolny. Sobota, 30.11 - śniadanie, czas wolny (możliwość korzystania z atrakcji hotelu), spacer po Karpaczu, obiadokolacja. O godz. 20.00 uroczysta kolacja - zabawa andrzejkowa - oprawę muzyczną prowadzi - DJ. Niedziela, 01.12 - śniadanie, czas wolny, wykwaterowanie, godz. 12.00 powrót do Dąbrowy Górniczej.

Pełny koszt wycieczki: 650 zł/od osoby - dofinansowanie zgodnie z Regulaminem ZFŚS.

Informacji udziela: Robert Dębiec tel. 505 992 044, br. I 70 54.

Biuro Podróży "PARTNER" ZAPRASZA do Krynicy Zdrój - ANDRZEJKI

29.11-01.12.2019

Miejscowość: Krynica Zdrój OW " Rzymianka "
Pełny koszt wycieczki - 420,00 złotych / minus dofinansowanie z ZFŚS / 2 x nocleg, wyżywienie 3 x dziennie

29. 11. 2019 - przyjazd do ośrodka w godzinach wieczornych, zakwaterowanie, kolacja bankietowa przy góralu
( w przybliżeniu od 1930 do ok. 2200 )
30. 11. 2019 - śniadanie, czas wolny, obiad, czas wolny, zabawa andrzejkowa przy zespole muzycznym
( w przybliżeniu od godz. 1700 do ok. 2400 )
01. 12. 2019 - śniadanie, czas wolny, obiad, powrót na parking HK.

Program wycieczek może ulec zmianie ze względów niezależnych od organizatora

Info. udzielają: Czerw Jan - 503 067 339 Chrzanowski Andrzej 600 695 325 - Ilość miejsc ograniczona..

Biuro Podróży Partner Sp. z o. o. zaprasza: ANDRZEJKI - Tresna k. Żywca

30.11-01.12.2019

Tresna - CW "Odys" jest w sercu Beskidów nad samym Jeziorem Żywieckim, na zadrzewionym terenie w bliskości górskich szlaków. Na terenie obiektu jest budynek główny i domki o układzie standardowym i apartamentowym, całoroczne. Więcej na www.hotelodys.pl

Program: Wyjazd z Dąbrowy Górniczej - parking ZOZ w sobotę, godz. 9.00; przejazd na zaporę, zwiedzanie elektrowni; przejazd do obiektu, zakwaterowanie, obiad, czas wolny. Godz. 19.00 uroczyste otwarcie ANDRZEJEK, oprawa muzyczna - DJ, wróżka, animatorka wieczoru. Uroczysta kolacja zawiera: 2 dania ciepłe, zimną płytę, słodki bufet, napoje ciepłe i zimne. Niedziela - śniadanie w formie bufetu w godz. 9.00 - 10.00; ok. godz. 11.00 wyjazd do Żywca - zwiedzanie rynku, czas wolny; powrót do Dąbrowy Górniczej na parking ZOZ.

Koszt wycieczki: informacja w Biurze Podróży Partner, dofinansowanie zgodne z Regulaminem ZFŚS.

Zapisy: BP Partner

Informacji udziela: Jerzy Parafiniuk tel. 507 562 199.

Biuro Podróży Partner Sp. z o. o. zaprasza pracowników AM Service Group Sp. z o. o. na: ANDRZEJKI - Poronin

30.11-01.12.2019

Wyjazd w dniu 29.11.2019 r. godz. 15:00 spod budynku ZOZ, powrót do Dąbrowy Górniczej w dniu 01.12.2019 r. około godz.21:00.

Organizator zapewnia: przejazd autokarem, ubezpieczenie NNW, nocleg w OW "LIMBA" w pokojach 2, 3, 4 osobowych z pełnym węzłem sanitarnym.

Cena wycieczki: 460,00 zł. Zapisów i wpłat należy dokonywać w PB Partner. Przy zapisie należy wpłacić 20% ceny. Dofinansowanie wg. regulaminu ZFŚS.

Program wycieczki: 29.11.2019 r. - przyjazd do Poronina, zakwaterowanie , obiadokolacja z zabawą przy muzyce z DJ, 30.11.2019 r. - śniadanie, dla chętnych wyjazd do Zakopanego lub do Term w Szaflarach (opłata we własnym zakresie), wieczorem uroczysta kolacja połączona z zabawą taneczną przy muzyce z DJ, 01.12.2019 r. - śniadanie, wyjazd do Zakopanego, czas wolny i o godzinie 16:00 wyjazd do domu.

Informacji udziela: Sławomir Kochanowski, tel. 787 306 394

BILETY / KARNETY

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza
przy współpracy z kinem "Helios" centrum filmowe zaprasza Członków Związku
DO KINA NA DOWOLNIE WYBRANY SEANS

KARNET CENA 11

uprawnia do wejścia na filmy w technologii 2D i 3D

bilety do nabycia w sekretariacie związku - budynek DAMM 4, pok. nr 6, tel. 61-05

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland SA - Dąbrowa Górnicza
zaprasza Członków Związku na BASEN
"NEMO - WODNY ŚWIAT"

Koszt biletu - 7 zł.

Biletu do nabycia w sekretariacie Związku - budynek DAMM 4, pok. 7, tel. 61-05.

OFERTA DLA CZŁONKÓW ZWIĄZKU

Upust podczas zwiedzania "Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza w Zabrzu"

ZOBACZ PEŁNĄ OFERTĘ

Zapraszamy Państwa do Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza w Zabrzu - największego kompleksu turystycznego związanego z dziedzictwem pogórniczym w Polsce. Łączy on w sobie zrewitalizowaną infrastrukturę naziemną skupioną wokół dwóch szybów kopalnianych wraz z siecią udostępnionych turystom podziemnych wyrobisk. Odwiedzający mogą wybierać spośród kilku wariantów tras turystycznych obejmujących łącznie 5 km długości, dostępnych zarówno dla dorosłych, jak i dzieci.
Na miejscu czeka na Państwa pełna infrastruktura turystyczna: parkingi, punkty informacyjne oraz Bistro Łańcuszkowa przy ul. Wolności 410.

Zniżka 15% liczona od regularnych cen Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza zostanie udzielona każdemu, kto przy kasach okaże swoją legitymację Członka Solidarności oraz wszystkim osobom, które będą mu towarzyszyć podczas wycieczki.

Przypominamy, iż zniżki 15% dla Członków Solidarności obowiązują również w Kopalni Guido - trasy: Turystyczna, Wodna i Rodzinna.

Oferta SPORT i REKREACJA

UWAGA! Zniżki dla Członków NSZZ "Solidarność"