ZAPROSZENIA - NA WYCIECZKI i nie tylko...

ZAPROSZENIA

Biuro Podróży Partner Sp. z o. o. zaprasza na wycieczkę nad Morze Bałtyckie do miejscowości: DARŁÓWKO

27.09-05.10.2019

Zakwaterowanie: Gniewko Zofia Kowalewska. Obiekt położony w odległości 100 m od szerokiej, piaszczystej plaży. Pokoje 2, 3, 4 osobowe z TV i łazienkami, na wyposażeniu pokoi: tapczany jednoosobowe, fotele, ława, szklanki, talerzyki, koc plażowy. Na terenie obiektu: jadalnia (oddzielny budynek), sala TV, boiska do koszykówki, siatkówki, plac zabaw, baza rehabilitacyjna połączona z krytym basenem z podgrzewaną wodą i jacuzzi, miejsce na ognisko, grill, czajnik bezprzewodowy dostępny na korytarzu. Teren obiektu ogrodzony.

Wyżywienie: śniadanie, obiad, kolacja - serwowane do stolika (7 śniadań, 7 obiadów, 6 kolacji, 1 wystawna kolacja przy muzyce).

Cena obejmuje: przejazd autokarem, wyżywienie (1 wystawna kolacja przy muzyce, 1 biesiadowanie przy grillu z orkiestrą) zakwaterowanie - 6 noclegów, badanie lekarskie na początku turnusu, w dni robocze: dwa rodzaje zabiegów, korzystanie z basenu krytego lub jacuzzi pod okiem ratownika WOPR - 1 h dziennie, inhalacje w dni powszednie, gimnastykę grupową, opiekę pielęgniarską i rehabilitantów, opiekę lekarską - lekarz na wezwanie, ubezpieczenie.

Program wycieczki: 1 dzień - wyjazd; 2 dzień - przyjazd w godzinach porannych, zakwaterowanie, śniadanie, obiad, kolacja nocleg; 3 - 7 dzień - pobyt wypoczynkowy, czas na relaks, wypoczynek, plażowanie; 8 dzień - śniadanie, wykwaterowanie do godz. 12.00, obiad, kolacja. Wyjazd z Darłówka ok. 20.00; 9 dzień - powrót na miejsce zbiórki w godz. porannych.

Koszt wycieczki: osoba dorosła - 1.000 zł., dziecko 3-10 lat - 630 zł., dziecko do lat 3 - 260 zł.

Informacji udziela: Zbigniew Letniowski tel. 517 352 919.

Biuro Podróży Partner Sp. z o. o. zaprasza na wycieczkę: Bieszczady

03-06.10.2019

Zakwaterowanie: Hotel Ewka - pokoje 2, 3, 4 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym.

Koszt wycieczki: 475 zł - dofinansowanie zgodnie z Regulaminem ZFŚS.

Program wycieczki: 3.10 - zwiedzanie zamku w Łańcucie (bilet wstępu we własnym zakresie - ok. 25 zł/os.), przejazd do Myczkowa - obiadokolacja, spacer po zaporze w Solinie. 4.10 - śniadanie, Brzegi Górne, Połonina Wetlińska, Wetlina, powrót do ośrodka - obiadokolacja, czas wolny. 5.10 - śniadanie, Muczne, Tarnica, Wołosote, powrót do ośrodka - obiadokolacja, wieczorek taneczny z poczęstunkiem. 6.10 - śniadanie, wykwaterowanie z pokoi, spacer po Solinie. Godz. 14.00 wyjazd do domu.

Informacji udziela: Sławomir Kochanowski - AMSG - tel. 787 306 394.

Biuro Podróży Partner Sp. z o. o. zaprasza: KARPACZ - ANDRZEJKI

29.11-01.12.2019

Karpacz miejscowość turystyczno-wypoczynkowa w Karkonoszach, położona u podnóża nawyższego szczytu Sudetów Śnieżką, nad rzeką Łomnicą; granice miasta obejmują także najwyższą partię Karkonoszy ze Śnieżką (1.603 m n.p.m.). Główna ulica o siedmiu kilometrach długości, ciągnie się serpentynami przez całą miejscowość.

Zakwaterowanie: Pensjonat*** KARKONOSKI SPA położony blisko wszystkich szlaków turystycznych i wyciągów narciarskich. Obiekt dysponuje komfortowo wyposażonymi pokojami. Pokoje: 2 i 3 osobowe standard wyposażone w TV Sat, telewizor, radio, Internet Wi-Fi oraz łazienkę. Na terenie obiektu: bezpłatny Internet Wi-Fi, restauracja, bilard, strefa relaksu SPA: jacuzzi, sauna fińska, sauna parowa, tężnia solankowa, gabinet masażu, zabiegi kosmetyczne, sala zabaw dla dzieci, ogród z placem zabaw dla dzieci, letni taras.

Wyżywienie: śniadanie - bufet szwedzki, obiadokolacja - bufet szwedzki.

Program wycieczki: Piątek, 29.11 - wyjazd godz. 10.00 przejazd do Karpacza, zakwaterowanie , obiadokolacja , czas wolny. Sobota, 30.11 - śniadanie, czas wolny (możliwość korzystania z atrakcji hotelu), spacer po Karpaczu, obiadokolacja. O godz. 20.00 uroczysta kolacja - zabawa andrzejkowa - oprawę muzyczną prowadzi - DJ. Niedziela, 01.12 - śniadanie, czas wolny, wykwaterowanie, godz. 12.00 powrót do Dąbrowy Górniczej.

Pełny koszt wycieczki: 650 zł/od osoby - dofinansowanie zgodnie z Regulaminem ZFŚS.

Informacji udziela: Robert Dębiec tel. 505 992 044, br. I 70 54.

BILETY / KARNETY

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza
przy współpracy z kinem "Helios" centrum filmowe zaprasza Członków Związku
DO KINA NA DOWOLNIE WYBRANY SEANS

KARNET CENA 11

uprawnia do wejścia na filmy w technologii 2D i 3D

bilety do nabycia w sekretariacie związku - budynek DAMM 4, pok. nr 6, tel. 61-05

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland SA - Dąbrowa Górnicza
zaprasza Członków Związku na BASEN
"NEMO - WODNY ŚWIAT"

Koszt biletu - 7 zł.

Biletu do nabycia w sekretariacie Związku - budynek DAMM 4, pok. 7, tel. 61-05.

OFERTA DLA CZŁONKÓW ZWIĄZKU

Upust podczas zwiedzania "Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza w Zabrzu"

ZOBACZ PEŁNĄ OFERTĘ

Zapraszamy Państwa do Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza w Zabrzu - największego kompleksu turystycznego związanego z dziedzictwem pogórniczym w Polsce. Łączy on w sobie zrewitalizowaną infrastrukturę naziemną skupioną wokół dwóch szybów kopalnianych wraz z siecią udostępnionych turystom podziemnych wyrobisk. Odwiedzający mogą wybierać spośród kilku wariantów tras turystycznych obejmujących łącznie 5 km długości, dostępnych zarówno dla dorosłych, jak i dzieci.
Na miejscu czeka na Państwa pełna infrastruktura turystyczna: parkingi, punkty informacyjne oraz Bistro Łańcuszkowa przy ul. Wolności 410.

Zniżka 15% liczona od regularnych cen Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza zostanie udzielona każdemu, kto przy kasach okaże swoją legitymację Członka Solidarności oraz wszystkim osobom, które będą mu towarzyszyć podczas wycieczki.

Przypominamy, iż zniżki 15% dla Członków Solidarności obowiązują również w Kopalni Guido - trasy: Turystyczna, Wodna i Rodzinna.

Oferta SPORT i REKREACJA

Oferta KOLONIE 2019

Oferta MAZURSKI OBÓZ KONNY

Oferta OBÓZ SURVIVALOWY

Oferta WCZASY NA MAZURACH

Upust na usługi turystyczne

Specjalna oferta Zniżka 20% dla członka związku Regionu Śląsko-Dąbrowskiego NSZZ Solidarność oraz jego najbliższej rodziny tj. żona, mąż, partner, partnerka, dzieci w ramach zawartej umowy o stałej współpracy na podstawie ważnej elektronicznej legitymacji związkowej, po okazaniu dokumentu z zdjęciem.

Wypoczynek dla członków związku Regionu Śląsko-Dąbrowskiego NSZZ Solidarność i ich najbliższych rodzin w postaci : wczasów , festynów rodzinnych, wycieczek krajowych, zagranicznych Litwa ,Łotwa Estonia, obwód Kaliningradzki itp. , kolonii dla dzieci i obozów dla młodzieży ,organizacji konferencji, warsztatów oraz szkoleń opartych o posiadany potencjał Hotelu Selment Resort. Pobyty rodzinne , zjazdy delegatów , Bale Sylwestrowe, karnawałowe

Naszymi atutami są :

* MAZURY CUD NATURY - SZELIGI - Rozpoznawalność marki 23 lata na Rynku Turystycznym
* Hotel Selment Resort - własna baza turystyczna
* Bliskość położenia z Litwą ,wycieczki do Wilna , Kowna , Druskiennik oraz krajów nadbałtyckich
* Na Litwie w Druskiennikach dla amatorów białego szaleństwo całoroczny pod zadaszeniem stok narciarski z możliwością wypożyczenia sprzętu oraz stroju narciarskiego
* Bezpośrednia sprzedaż - właściciel Hotel Selment Resort
* Własne biuro Turystyczne - Neptun ,organizator turystyki - wpis do Centralnego Organizatora Usług Turystycznych wydany przez Urząd Marszałkowski w Lublinie pod numerem - 072
* Własne biuro promocji i sprzedaży , dobre zaplecze logistyczne
* Mobilny kontakt z klientem na terenie całego kraju
* Smaczna domowa i ekologiczna kuchnia dostosowana do klimatów śląskich , mazurskich
* Rodzinna i przyjacielska domowa atmosfera